09.05.2009

Turism Made in Croaţia: Cum se promovează oraşul care începe cu "P" :)

Pentru ei este un important centru turistic. Pentru noi, este un cuvânt cenzurat, mai mereu, la tv.

Localitatea Pula din Croaţia beneficiează o de campanie de promovare foarte interesantă.

Mai multe informaţii despre această campanie puteţi găsi pe www.pulanonstop.com

Pula este o renumită staţiune heliomarină şi un important centru turistic, cunoscut pentru climatul său moderat, apele domoale şi natura bine conservată.

Oraşul are o lungă tradiţie în producerea vinului, construcţia de vapoare şi turism. În timpul Romei Antice, Pula a fost centrul administrativ al Istriei.

sursa: antena3.ro

Acum aveti ocazia sa vorbiti fara cenzura folosind acest cuvant daca bineinteles va referiti la c trebuie.:)

Grozavesti, Bucuresti, Sa traiesti!




Si ca sa nu fiu acuzata ca prezint doar partea proasta a Capitalei, iata ca in Grozavesti se munceste cu drag si spor..condimentat cu mult praf...si cu garnitura de zgomot infernal...cand am surprins momentul acesta simpatic..s'a intamplat ceva si mai "simpatic"..soferul acelei creaturi care cara pamant dintr'o parte in alta m'a claxonat si imi zambeste ca in reclama de la colgate, sperand sa'i fac o poza pentru hi5..:)) Eu ii urez spor la munca si data viitoare am sa fiu just a "fly on the wall" :)) Prietenii stiu de ce..;)

Un gunoi..2 gunoaie..3 gunoaie...n gunoaie...




Motto'ul bloggului meu este Pro life, Pro choice..suntem liberi sa alegem pentru viata noastra..suntem liberi sa alegem cum ne comportam, ceea c facem..iata in poza d mai sus un Pro life, Pro choice negativ..deci cum spuneam? "Poarta'te in asa fel incat daca lumea ar fi sa se ia dupa tine pentru 24 de ore sa nu se provoace haos"...Se pare ca cei cativa monstruleti din gunoaie nu au avut absolut niciun efect..

OCO...IRE




Ma plimbam ieri seara pe strazile minunatei capitale ale tarisoarei noastre..am observat cateva chestii foarte interesante precum cea de sus..o mica reparatie in mijlocul strazii ne arata oco..ire...dragi soferi, va rugam sa va purtati civilizat, sa sofati regulamentar si bineinteles sa oco..iti pe unde trebuie...:))

Injecţia anticoncepţională pentru bărbaţi, inventată de cercetătorii chinezi

Oamenii de ştiinţă chinezi au inventat injecţia cu testosteron care blochează temporar producţia de spermatozoizi. Potrivit unui studiu efectuat pe 1.000 de voluntari, injecţia nu are efecte secundare şi este la fel de eficientă precum pilulele anticoncepţionale sau prezervativele.

În cadrul testelor realizate până în prezent, numai un singur bărbat dintr-o sută a conceput un copil în timp ce se afla sub tratament, anunţă BBC News.

Numărul spermatozoizilor bărbaţilor care au participat la studiu a revenit la normal, după şase luni de la renunţarea la tratament.

Tratamentul trebuie să mai treacă printr-o serie de teste, până când va fi scos pe piaţă, au anunţat cercetătorii chinezi de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Planning Familial din Beijing.

Potrivit acestora, dacă totul va merge conform planului, comercializarea injecţiei va începe peste cinci ani.

"Cu cât există mai multe produse anticoncepţionale, cu atât mai bine. În cazul în care injecţia va fi scoasă pe piaţă, bărbaţii trebuie să uite că ea nu îi va proteja împotriva bolile cu transmitere sexuală", a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei Marie Stops International, companie care oferă informaţii şi servicii în domeniul sănătăţii sexuale.

sursa: antena3.ro


Parca asa ar mai merge, nu fetelor?:P sa le multumim chinezilor :)

06.05.2009

Un britanic, ales pentru "cel mai bun job din lume"

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Marea Britanie a fost ales să administreze insula tropicală Hamilton, din apropierea Australiei.

Ben Southall a avut nu mai puţin de 34.683 de contracandidaţi. Misiunea sa este să exploreze superbul teritoriu şi să ţină un fel de jurnal online, în care să descrie descoperirile sale, ilustrate cu poze şi materiale video.

Insula face parte din Marea Barieră de Corali, de pe coasta Queensland-ului (nord-estul Australiei). Campania "Cel mai bun job din lume", demarată în luna ianuarie printr-un anunţ pe internet, ţinteşte promovarea turismului australian, aflat în declin.

Insula a ajuns pe buzele tuturor:
Southall, care se ocupa cu strângerea de fonduri în scopuri caritabile, va fi plătit cu 110.000 de dolari pentru şase luni de muncă. El are la dispoziţie o casă pe plajă, cu piscină şi teren de golf.

Potrivit organizatorilor, campania turistică este deja un mare succes. Persoane din toate colţurile globului au citit anunţul şi s-au interesat despre insulă, excepţie făcând doar nord-coreenii şi locuitorii din câteva ţări africane.

sursa: evz.ro

Asta da job....muncesti cu placere...nice :)

05.05.2009

Cum sa faci o pictura intr-un minut




sursa: http://videonews.ro/action/viewvideo/12115/Cum-sa-faci-o-pictura-intr-un-minut/

Copilul paianjen



sursa: http://videonews.ro/action/viewvideo/12094/Copilul-paianjen/

Un copil ca asta se naste extrem de rar, si din pacate nu va putea avea niciodata o viata normala.

O mutaţie a virusului gripei porcine transforma oamenii morti in zombi :))

O mutaţie a virusului gripei porcine (H1N1), care are proprietatea de a readuce la viaţă oamenii morţi, a creat o oarecare panică în rândul locuitorilor din Londra.

"După moarte, virusul H1Z1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioadă de până la două ore de la decesul persoanei, timp în care individul are un comportament extrem de violent din cauza a ceea ce se crede a fi o combinaţie între leziuni ale creierului şi chimicale eliberate în sânge în timpul învierii".

Fragmentul face parte dintr-un articol postat recent pe site-ul BBC, în care sunt oferite detalii cu privire la mutaţia care transformă oamenii în "zombi".


Cum era de aşteptat, informaţia i-a speriat pe unii dintre cititori. Mai exact, pe cei care nu au acordat foarte mare atenţie unor detalii semnificative, întrucât conţinutul articolului este la fel de "adevărat" ca şi site-ul pe care a fost postat.

Privită cu atenţie, pagina de internet se dovedeşte a fi o copie fidelă a binecunoscutului site de ştiri. Principla diferenţă dintre cele două constă în adresa site-ului care găzduieşte copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk.

Astfel, putem sta liniştiţi. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, însă nu a dezvoltat capacitatea de a învia oamenii din morţi.

Antena3.ro

Băsescu: Criza economică poate evolua în criză socială

Atenţie! Criza economică se poate transforma într-o reală criză socială. Acesta este avertismentul lansat de preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unui discurs făcut la Consiliul Investitorilor Străini, cu care a avut o întâlnire. Acesat a profitat de ocazie pentru a face un apel către clasa politică pentru a nu repeta greşelile din 2008, responsabile pentru aducerea României la un deficit bugetar excesiv. Cheltuielile iresponsabile ale fostului guvern şi "dezmăţul bugetar" ale anului trecut nu pot fi repetate. În caz contrar România va intra într-o criză socială majoră.

Preşedintele a lansat o rugăminte către firmele mari care au investit în ţara noastră să devină parteneri ai guvernului în perioada dificilă prin care trece ţara noastră şi să nu trimită oamenii în şomaj cu una cu două.



susrsa: http://videonews.ro/action/viewvideo/12110/Basescu-Criza-economica-poate-evolua-in-criza-sociala/

Muzee şi restaurante, pe linia turistică a Capitalei |FOTO

În urma dezbaterii publice a proiectului privind înfiinţarea unei linii turistice
a Capitalei, primăria a anunţat că în traseul turistic care urmează să fie înfiinţat sunt cuprinse monumente, muzee, parcuri, dar şi restaurante cu specific românesc.

Linia, ceurmează să fie înfiinţată, va fi deservită de patru autobuze ale RATB, care vor funcţiona zilnic, între orele 9.00 şi 20.00, la un interval de succedare de aproximativ 25 de minute.

Această linie va acoperi obiectivele situate pe un traseu care traversează Capitala pe axele nord-sud şi est-vest şi va avea ca reper un număr de 17 puncte zonale de interes turistic.

Printre obiectivele incluse în traseul liniei turistice se regăsesc:

* Casa Minovici (Muzeul Medieval),
* fosta Gară Regală (Gara Băneasa),
* Parcul Herăstrău şi Muzeul Satului,
* Palatul Elisabeta,
* Mănăstirea Caşin,
* monumentul Fântâna Mioriţa,
* Muzeul Ţăranului Român,
* Muzeul Naţional de Geologie,
* Muzeul "Grigore Antipa",
* Muzeul Ceramicii şi Sticlei,
* Muzeul "George Enescu",
* Observatorul Astronomic,
* casele Ion Ghica, Vernescu, Auschnit,
* Ateneul Român,
* Casa Poporului,
* Academia Română şi Televiziunea.

sursa: evz.ro

10.000 de euro, tariful OTV pentru candidaţii la europarlamentare

Marţi, 05 Mai 2009
Într-o adresă trimisă Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), postul de televiziune OTV a informat că va solicita 10.000 de euro pe oră plus
TVA candidaţilor la alegerile europarlamentare care vor să apară la emisiunea „Dan Diaconescu Direct”, difuzată în fiecare zi.

Potrivit Deciziei CNA nr. 391 din 26 martie 2009 privind regulile de desfăşurare în audiovizual a campaniei
electorale pentru alegerea membrilor din România ai Parlamentului European, toate posturile de televiziune şi radio private care desfăşoară în campanie emisiuni electorale trebuie să facă publice tarifele practicate.

Postul OTV a informat că va difuza pe timpul campaniei şapte emisiuni electorale şi o emisiune de dezbatere, „Cafeneaua politică”.

Pentru fiecare emisiune, tarifele vor fi următoarele:

10.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Dan Diaconescu Direct”, difuzată de luni până duminică, între 19:00 şi 2:00
*
5.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Se întâmplă acum”, difuzată de luni până vineri, între 17:15 şi 19:00
*
5.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Poveste de succes”, difuzată duminică, între 11:30 şi 12.00
*
3.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Să trăiţi bine”, difuzată de luni până joi, între 14:00 şi 16:00
*
3.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „24H”, difuzată vinerea, între 18:30 şi 19:00
*
3.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Caravana rromilor”, difuzată duminica, între 15:00 şi 17:00
*
2.000 de euro/oră plus TVA - emisiunea „Zori de zi”, difuzată de luni până sâmbătă, între 9:00 şi 10:00

Participarea la emisiunea de dezbatere „Cafeneaua politică” va fi gratuită.

Sursa: Mediafax

sursa mea:) www.evz.ro

Pentru cei care nu stiu inca, Campania electorală pentru alegerile europarlamentare va începe vineri, iar scrutinul în Romania are loc pe 7 iunie. Oare ce candidati se vor afisa la OTV? :)) Si...eu cu cine votez? :D