06.05.2009

Un britanic, ales pentru "cel mai bun job din lume"

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Marea Britanie a fost ales să administreze insula tropicală Hamilton, din apropierea Australiei.

Ben Southall a avut nu mai puţin de 34.683 de contracandidaţi. Misiunea sa este să exploreze superbul teritoriu şi să ţină un fel de jurnal online, în care să descrie descoperirile sale, ilustrate cu poze şi materiale video.

Insula face parte din Marea Barieră de Corali, de pe coasta Queensland-ului (nord-estul Australiei). Campania "Cel mai bun job din lume", demarată în luna ianuarie printr-un anunţ pe internet, ţinteşte promovarea turismului australian, aflat în declin.

Insula a ajuns pe buzele tuturor:
Southall, care se ocupa cu strângerea de fonduri în scopuri caritabile, va fi plătit cu 110.000 de dolari pentru şase luni de muncă. El are la dispoziţie o casă pe plajă, cu piscină şi teren de golf.

Potrivit organizatorilor, campania turistică este deja un mare succes. Persoane din toate colţurile globului au citit anunţul şi s-au interesat despre insulă, excepţie făcând doar nord-coreenii şi locuitorii din câteva ţări africane.

sursa: evz.ro

Asta da job....muncesti cu placere...nice :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu