07.04.2009

"ZI NEBUNĂ LA CHIŞINĂU"

Rezultatele alegerilor legislative care au avut loc duminică, în Republica Moldova, au inflamat spiritele în tabăra anticomunistă. Contestatarii lui Voronin s-au adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi au asediat sediile celor mai importante instituţii.
Protestul din capitala Republicii Moldova s-a transformat într-o adevărată revoltă împotriva comuniştilor, câştigători în alegerile legislative. Cei aproximativ 30.000 de manifestanţi adunaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale scandează lozinci anticomuniste şi împotriva lui Vladimir Voronin. Preşedintele moldovean a intervenit astăzi cu o declaraţie prin care a indicat că "un patriot nu poate face asemenea acte de vandalism. Cei care participă la aceste proteste vor vărsare de sânge".

O femeie a murit în clădirea Parlamentului, anunţă televiziunea naţională din Republica Moldova, citată de AFP. Potrivit aceleiaşi surse, victima a inhalat oxid de carbon, fapt ce a dus la decesul imediat. Această informaţie nu a fost încă confirmată de autorităţi.

sursa: evz.ro


Eu una am ramas fara cuvinte in legatura cu acest protest. D fapt cred ca filmuletele spun totul... E foarte trist ceea ce se intampla..







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu